Pri podjetju Avto Wikra vam ponujamo kompleten servis uvoza: skupaj bomo poiskali vozilo, ki bo ustrezalo vašim željam, poskrbeli bomo za vso potrebno dokumentacijo in, ker že vrsto let sodelujemo z izvrstnimi partnerji v tujini, ponudili tudi ugodno ceno.

Informativni obrazec

Servisna knjiga: DaNe
Motor: Menjalnik:
El.panoramska strehaled- žarometibi-Xenonski žarometiMeglenkešportni sedežitempomataktivni tempomatPanoramska strehaMultifunkcijski volanDigitalna klimatska napravaUsnjeni sedežiEl. zložljiva zun. OgledalaHead-up displaySledenje žarometovAvtomatska prilagoditev žarometovNavigacija2-področna klimatska napravaGretje sedeževParkirni senzorjiVzvratna kameraPomoč pri parkiranju

Avto Wikra d.o.o. obiskovalce spletne strani ter potencialne in že obstoječe stranke, ki imajo status potrošnika v smislu prvega odstavka 4. člena ZIsRPS, v skladu s tretjim odstavkom 32. člena ZIsRPS obvešča, da ne priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko začne v skladu s tem zakonom, kar pomeni, da se morebitni spori, v primeru, da jih stranki ne uspeta rešiti sporazumno, rešujejo pred pristojnim sodiščem.

© Vse pravice pridržane 2016 || Avto Wikra d.o.o. || Izdelava Gregorjev.net